shopaholic



Detta shoppa jag idag och igår. Nikeskor på stadium, Bikini underdel gina trico, Vit tunika lindex och kofta på köpis!

Said the hearts all over the world tonight

Hellu allihopa!
Igår blev det jobb och lite shopping efter jobbet. Fick jobba i sätra, favostället! Kändes jätte bra att komma tillbaka!
Efter jobbet åkte jag och john till köpis. vi kolla efter joggingskor. Vi båda hitta varsina skor, jag köpte mig ett par nike skor som var vita och hade lite rosa detaljer.
Sen blev det några vita tunikor, hehe. . .
Idag blev det jobb ute i forsbacka, så det blev en lite biltur till jobbet! ett gulligt ställe var det verkligen!
Efter jobbet blev det ki box med Émelie, kändes jätte bra! riktigt roligt att träffa Emelie också. Nu blir det mys med john framför tv. Godnatt


I fall in love whenever we meet

Åh vilket underbart väder det har varit denna påskhelg. Helt underbart och det ska bli lika fint imorgon. Så nu passar man på att steka!
Igår blev det den första grillning hos John, det blev släktmiddag! Super mysigt, vi fick grillad lax. Super gott, var verkligen trevligt att träffa alla igen. En sån mysig släkt!
På kvällen blev det mys med tjejerna på altanen hemma hos mig. Vi tände ljus, snacka en massa, drack vin och lyssna på musik. Hur mysigt som helst och det blir mer sånna kvällar kan jag lova!
På natten drog jag och Emelie till interpool med John, där blev det även mer mys!
Idag blev det mer stekning i solen, till kvällen fick jag äntligen träffa min släkt och få i mig lite påskmat! Super mysigt var det!






You make me feel like I'm living a teenage dream

hemma idag igen, gud va tråkigt! Vill jobba och tjärna en massa pengar! Vill ha mer jobb! BUHU!
Det blev lite sovmorgon, sen drog jag iväg till bomhus. Där gick jag till banken och träffa la familjen.
Har även tränat idag, tog ett medelpass. Riktigt bra pass med bra musik. Detta pass blir det mer av! Men nu har jag träningsvärk i hela kroppen. Kan nästa inte röra på mig. Men det är väl bara bra, då visar det ju att jag har tränat!
Nä nu ska jag gå och lägga mig. John sover redan, ser så söt ut!


I wanna be around you have things to say

Nu har sandra gått och blivit kär i en massa snygga skor. ÅH vill köpa alla! Var ner på stan med Angelika idag. Fick inge jobb idag, då passar man på att umgås med kusinen!
På kvällen blev det kick boxning med emelie. super skönt! Nu myser jag med john och snart ska vi se big brother. Godnatt





Älskar skorna! Vill ha, kanske man ska köpa dem för lönen man får snart!

You look fabulous

Vilken dag det är idag, solen skinner, varmt ute, barfota och snart ska man få tacos! Underbart.
John ska bjuda på mat idag, det blir tacos. Åh va gott det ska bli, älskar tacos! Imorse så bjöd jag på frukost på sängen åt han. en riktigt lyxdag för oss!
Ikväll blir det tjejkväll hos emelie, vi ska fira hennes födelsedag. Men gjorde även det i torsdags, då fick vi pannkakor. Jätte mysigt!


Såhär ska en riktig god tacos se ut!

Close your eyes and take my hand

Hellu allihopa!
Redan onsdag, skönt att veckan går fort! Haft ont i huvudet hela veckan och sovit för mycket. har gått och lagt mig i tid, sovit efter jobbet.
Igår träffa jag tjejerna och kolla efter present till födelsedags tjejen som fyller år imorgon.


Love Love Love Love Love


Den bästa <3

Way above the clouds in the sky singing

Godkväll allihop!
Idag kör jag med 2st blogg inlägg på samma dag! Sitter just nu i mitt snygga rum och lyssnar på musik. Prata nyss med john och vi funderar om vi ska åka till uppsala eller inte.
har även kollat igenom lite bilder denna kväll och ska ladda upp en bild jag grymt diggar !
Nä nu ska kvällsmössan på, godnatt!



Jag är Lucy in the Sky, jag är högt över molnen

Jahapp nu ligger man i sängen och njuter av att det är helg igen! Tapetsera och måla om rummet förra helgen, fick hjälp av john och mami! blev riktigt snyggt! Super nöjd
denna helg har varit super bra, jobbat hela veckan, träna en massa, umgås med vännerna och myst massor med john!

Livet är bra vissa gånger i livet, och just nu mår jag verkligen bra! Känner mig stark och klar nästa allt! Lär mig nya erfarenheter varje dag. Lär mig att lita på rätt människor och vilka som står en nära och vilka som inte gör det! Nä nu ska jag njuta av livet!

Stackars john som är hemma sjuk, krya på dig hjärtat <3


Sängen



RSS 2.0